Over ons

Fietsgemak Meulendijks is gevestigd aan de Postelstraat 36 in Someren. Midden in het centrum van Someren begon de huidige eigenaar Paul samen met zijn broer Ronald in 1996 een winkel van 200 m2. In de loop der jaren werd dit gestaag uitgebreid tot zo’n 400 m2 fietsen, accessoires en  onderdelen. Ook onze ruim opgezette werkplaats bevindt zich hier.

Fietsgemak Meulendijks biedt een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Fietsgemak Meulendijks houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkel een selectie fietsen die garant staat voor pure kwaliteit.

Voor iedereen een fiets

In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: van allround fietsen tot hybride modellen, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.

Altijd de beste service

Een echte specialist geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Fietsgemak Meulendijks garandeert u daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. Zo kunt u een proefrit maken, zijn er altijd 2 gratis servicebeurten bij een nieuwe fiets, komen we uw fiets gratis aan huis ophalen en brengen bij reparatie, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig. Onze leus is niet voor niets: Fietsgemak Meulendijks …….voor onbezorgd fietsen!

Onze A-merken

Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten.

Openingstijden

Maandag: 13:30u – 18:00u
Dinsdag: 09:00u – 18:00u
Woensdag: 09:00u – 18:00u
Donderdag: 09:00u – 18:00u
Vrijdag: 09:00u – 18:00u
Zaterdag: 09:00u – 17:00u
Zondag: Gesloten
Kom naar de winkel

Kom naar de winkel om ons volledige aanbod te bekijken

Postelstraat 36,
5711 EN, Someren

Stel ons je vraag via WhatsApp